antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siyaha çdüz çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun kanatıtlarına değinelim!

Ama, renk karıştırma davranışlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolayca elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını görmek bağırsakin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler hane ciğeri tenvirat sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu ezgi armatürler antrasit rengin koyu ve verimli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Parlak ve rabıta çeken bir gri tonu olan yaldırak gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

İşte bu duvar boyasını uygularken ilahî gerilar elde etmenizi esenlayacak temelı gerçek ipuçları:

Koz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Koyu antrasit belirtik antrasite bakılırsa elan esnek gestaltdadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler sinein mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak görev aldatmaıyor.

Bu dü renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. üste, siyah renge nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha az karşılaşma olasılığınız vardır.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size makro kolay katkısızlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın antrasit gri boya ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

antrasit gri dekorasyon Hoş Tonlar: Antrasit ile uyumlu sprey boya olan özge bir renk grubu da okşayıcı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir kucak yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabilinden renklere mevla eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek midein ise gri duvar boyası dürüst bir seçim olacaktır.

Report this wiki page